2021-04-03 607 views
舊年同朋友食過天后分店,覺得唔錯,前排醒起就喺OpenRice book咗食5點半,仲有85折。同男朋友食完都好失望,黃喉陣味騷不突止,淥完再點醬料都食得出臭味,質地唔爽仲好難𡁻😳 店員好好心地話幫我地入廚房換過碟,不過出返黎話內臟係有啲騷,可能係我地食唔慣,anyways佢幫我地cancel咗第一round d肉正正常常,去到叫多三碟肉就出事了...其中一碟係啡啡哋色,明顯係擺咗好耐勁唔新鮮,錄完之後啲肉唔止鞋口、無肉味,質地唔實仲散散地,唔講唔知自己食緊咩個鮮牛湯已經騷咗啲,不過牛腩質地好林,尚可接受;至於個麻辣湯就得個咸味同辣味,一啲都啱香同麻。成餐飯最好味係個油麥菜🤣🤣🤣 希望係咁啱果日水準問題啦

希望係咁啱果日水準問題啦
Dining Offer