2022-08-10 262 views
住係附近,懶得煮飯就去食,平時間唔中都會叫下佢d午餐外賣,見不過不失咁,今次就去到堂食,2條友食咗咩呢?1.赤貝刺身- 1隻,係好食嘅,因為新鮮2.蟹子沙律- 係冇味嘅,雖則蟹子夠多但青瓜唔爽,沙律醬又冇味3.燒魷魚鬚- 又係冇味嘅,靠個檸檬汁,話係燒但成件事似恰多過燒4.川式燒茄子- 呢個有味啦,算係咁多樣要個煮嘅嘢最好食5.燒白鱔- 3小件,又係冇味,亦燒得唔香,是但熟左就拎出黎咁,又係配片檸檬6.吉列蠔- 一份4隻,尚算香脆,但個蠔唔得7. 蒜香安格斯牛柳- 黎左碟洋蔥蒜頭炒牛小排,向店家反映,我係要牛柳而唔係牛小排,同埋係要蒜香點解變左洋蔥,佢話換俾我,再換返黎,話係蒜香牛小排,冇牛柳,咁點解我落單個時又或者第一次換個時唔講你冇牛柳呢?第二次換返黎的牛小排,似係用返上一碟的肉,再炸返d蒜片扮炒過第二碟再俾我,我地話唔要牛小排,最終取消左最終叫7樣取消左1樣,6樣嘢就$372蚊如果好好食的話,個價一d都唔算貴,但係2個人食完個少少嘢一d都唔飽,本來諗住不如叫個炒飯烏冬之類,但最終都係冇叫,返左屋企煲麵😅其實餐牌選擇唔算好多,要廚師煮嘅嘢都係個幾樣嘢同燒串燒咁,理應可以做到好熟練好
1.赤貝刺身- 1隻,係好食嘅,因為新鮮
4.川式燒茄子- 呢個有味啦,算係咁多樣要個煮嘅嘢最好食
6.吉列蠔- 一份4隻,尚算香脆,但個蠔唔得

最終叫7樣取消左1樣,6樣嘢就$372蚊

其實餐牌選擇唔算好多,要廚師煮嘅嘢都係個幾樣嘢同燒串燒咁,理應可以做到好熟練好好味,希望店家可以改進,其實間舖個位係幾好的,環境都唔錯,唔好浪費左。

Type of Meal
Dinner