2018-04-26 598 views
同事話公司附近開咗間有live music 嘅餐廳,叫我一齊去聽吓歌,Chill一吓,所以我地三個人放工就過嚟happy hour!呢度環境好寬敞,樓底又夠高,感覺好舒服! 我哋6:45嚟到,陸陸續續都有好多人入嚟,好快就坐滿咗。侍應主動嚟介紹飲品同食物,不過選擇唔算太多,所以選擇困難又發作喇! 😂😂今次叫咗3杯cocktail - We found love, City of Stars同Only Girl。想飲清清哋,唔好太甜嘅,呢杯 We found love 唔錯,有荔枝味,溝咗vodka都算易入口。用飯碗裝嘅 City of Stars,有好香嘅茶同香芽味,好特別!望落好似凍朱古力咁,飲落都有少少似,酒味較濃,好creamy。大家都唔太餓,所以叫咗3款小食,樣樣都算唔錯!法國熱融蜂蜜芝士配法式麵包 - 侍應上菜時細心叫我哋要趁熱食,如果唔係芝士就會變硬! 麵包烘到脆卜卜,蘸芝士時有拉絲效果,而加咗蜂蜜嘅芝士甜甜哋,同芝士嘅鹹味好夾好香,必食!西班牙豚背油炸薯條 - 即係豬油薯條,炸到好脆但又唔覺油,好香!豬腩肉漢堡 - 三個mini burger,入面有沙律菜同豬腩肉,豬腩肉

We  found  love

City  of  Stars

Only  Girl

大家都唔太餓,所以叫咗3款小食,樣樣都算唔錯!

法國熱融蜂蜜芝士配法式麵包

豬腩肉漢堡 - 三個mini burger,入面有沙律菜同豬腩肉,豬腩肉好腍,有d入口即溶嘅感覺,但又唔覺肥膩。

每晚8點開始就會有live music,每part 20分鐘,house rule 係表演時無得落order、無得行出餐廳,所以要趁開始前去晒洗手間,落定order咁就可以坐定定唔會騷擾演出!

同事話呢度都有lunch食,價錢約$70-130,下次可以喺度搞team lunch! 😊
Type of Meal
Dinner