2024-09-16
一心想來食招牌流心瀨尿蝦,結果賣晒呀😱你地去食時!記得要一早預訂呀😉1️⃣招牌花甲粉必點🌟老闆見我唔開心,所以將花甲升級為包子貝🤓每隻蜆肉都好大粒飽滿🤩而湯係好皇蒜蓉味而粉絲吸滿湯汁,勁惹味❤️2️⃣蘇格蘭牛油XL蟶子王不愧為係蟶子王🤩肉質很厚很鮮味而口感結實👍🏻首先用牛油輕煎蟶子,令鮮味更突出,而上面果塊三文魚脆脆,最意想不到係泡泡🫧就係蔥同松露🤣一道咁簡單嘅菜式,竟然有分子料理🤓3️⃣西班牙紅蝦他他紅蝦頭爆多膏,再人手唧膏落個脆球裡,裏面就有紅蝦肉,一口吃下去時,食到鬆脆的外皮,裏面有鮮甜的蝦膏及蝦肉🤩舌尖的享受😋4️⃣西班牙鹽燒膏蟹一打開個蟹蓋🦀見到爆多膏🤩勁正呀🤓5️⃣牛油肝醬炭燒鮑魚6️⃣澳洲和牛牛舌芯7️⃣炭燒頂級牛小排必點🌟師傅燒到很粉嫩,燒到恰到好處,鎖到肉汁,肉味很濃,食得出食材是高級👍🏻8️⃣鹽燒西班牙豬梅頭冇諗過梅頭做串燒又好好食喎🤣燒到油脂好香,肉質很腍😋9️⃣爆汁翠肉瓜
1️⃣招牌花甲粉
5️⃣牛油肝醬炭燒鮑魚
6️⃣澳洲和牛牛舌芯
7️⃣炭燒頂級牛小排
8️⃣鹽燒西班牙豬梅頭
冇諗過梅頭做串燒又好好食喎🤣燒到油脂好香,肉質很腍😋
9️⃣爆汁翠肉瓜