2013-04-30 86 views
星期六下午約五時經過, 見到店外貼滿雜誌心諗應該都不會太差掛(加上本人真係好鍾意食waffle)店內有三位女性員工(不是老闆), 見到她們都係即叫即整我點左一個chocolate waffle + cream(加4蚊)等約3分鐘就有waffle size非常細, 一張正方形memo紙左右, 男友兩啖就食晒加4蚊的cream都好細舊, 但夠食因為waffle真的很細舊一食落去就好失望, 個粉開得好差, 完全不是鬆軟, 感覺上係一團野,未熟既蛋糕咁,味道更同菠蘿包一樣下次如果見到不到老闆親身整都不會再幫襯了
店內有三位女性員工(不是老闆), 見到她們都係即叫即整
等約3分鐘就有

下次如果見到不到老闆親身整都不會再幫襯了
Other Info. : 30蚊waffle + 4蚊cream實在不值, 我到mikiki的Gelare食一個非常好味的小waffle+名牌雪糕才四十多元 對比之下34蚊實左太貴了.......
2013-04-27
Waiting Time
3 Minutes (TakeAway)