2019-11-11 1738 views
唉.....太失望!話說3個月前約左朋友仔嚟尖東呢頭玩,去咗呢間百樂門囍宴飲茶,因為方便同小朋友一齊坐~除咗點心,呢度令我最印象深刻嘅就係龍躉煎米粉!因為果次嗰個米粉真係好好食!米粉煎到金黃色,外脆內軟,魚又夠滑又大舊,配埋茨汁,真係冇得頂!今次又約咗同一班朋友嚟呢頭玩,咁就決定返呢度食啦,因為一直都好掛住上次嗰個煎米粉,實在太好食!!好可惜....今次同上次完全係兩回事😭個米粉又厚又唔脆不在話下,仲要啲魚又鞋又細舊,完全係兩樣野,一上枱其實已經好失望,諗住試吓先啦,試吓可能好啲,點知....同職員講只係話可能師傅煎得厚左,就完啦⋯⋯唯一值得讚嘅係煎薄餐,夠脆又足料!仲有鵪春旦燒賣、馬拉糕都係新鮮好味道既,不過下次都唔知再返唔返嚟食好喇🤷🏻‍♀️
龍躉煎米粉
煎薄餐