2021-01-18 51 views
想食台灣野又唔想食飯,今次唔去排那個,過黎老厝邊。🦑$35 香炸魷魚 - 份量比較細份,魷魚都算爽口彈牙,一定要即刻食!食到最後會淋左/較油膩🍲$70 眷村紅燒半筋半肉麵超超超大碗!同同事兩份share每人都分到4舊肉,每塊都好厚切!但一啲都唔鞋唔韌,肉質燉到好軟,易咬開。麵質係幼麵,如果佢係粗麵會更加正!$30 台式蒜味香腸煎到好香脆,特別係頭尾😆,一路咬一路咇D油出黎,仲有少許甜味,配住🧄蒜片食另有一番風味!🥚$30 薯餅蛋餅看似普通既材料:蛋、薯餅同芝士,估唔到加埋會出奇地夾!如果覺得淡味既可以配佢個醬汁一齊食!唔好局限自己一人一個lunch set。一碗麵兩份食再share幾款小食先係係最正😎!
想食台灣野又唔想食飯,今次唔去排那個,過黎老厝邊。

🍲$70 眷村紅燒半筋半肉麵

超超超大碗!