2021-04-05 3164 views
✨大尾篤BBQ🔥超抵$148任飲任食🍖😍————————————————————大埔既bbq場真係多到癲🍢食過咁多間都係呢間最高質😚閒日 $148 任飲任食三個鐘!假期好似$170 最好打去問下開爐費$50 (五人可免) 我食左over三個鐘都冇趕我走不過啲呀姐冇乜禮貌 算啦都唔係食service🤣————————————————————🔸包裝:值得一讚啲食物全部獨立包裝😌感覺乾淨 真係好驚啲肉攤哂係度俾人任夾好多菌🤣.🔸調味料 : 有齊基本調味料 蒜蓉 孜然粉 辣椒粉乜都齊 不過🍯蜜糖真係勁淡溝左水咁 建議自己帶去 .🔸食物種類除左海鮮要加錢(冇食到) 基本上咩都齊🥰🍗肉類推介既有雞翼!有全翼同雞中翼 預先醃好左 有蜜味 孜然 麻辣 都好食😋特別啲既有鴨胸 咖喱魷魚 沙爹一口牛 金莎骨 秘製豬頸肉😍呢啲都唔錯 多春魚都正😛✖️牛扒就麻麻 幾薄冇肉味 醃得太勁.🍢丸我冇乜點食🤣太哂quota 不過種類都多 有魚蛋 燒賣 墨演 牛演 芝士演 紅腸 廚師腸 仲有麻吉燒(年糕)...唔打喇☺️另外番薯 粟米 金菇 菜 菠蘿 麵包果啲都有齊既.🔸飲品: 自助任拎 除咗汽水 仲有玉露系列 蔗汁 菊花
✨大尾篤BBQ🔥超抵$148任飲任食🍖😍
大埔既bbq場真係多到癲🍢食過咁多間都係呢間最高質😚
開爐費$50 (五人可免) 我食左over三個鐘都冇趕我走
不過啲呀姐冇乜禮貌 算啦都唔係食service🤣
🔸食物種類
除左海鮮要加錢(冇食到) 基本上咩都齊🥰
🔸飲品: 自助任拎 除咗汽水 仲有玉露系列 蔗汁 菊花茶等等
————————————————————
📍 同信士多 (大埔)
大埔汀角路蘆慈田灣龍尾灘