Hiring
$16,000-$22,000
Monthly (Negotiable)
$60-$75
Hourly (Negotiable)
港版大叔的愛雖然已經播完,但熱潮好似未見減退🙊 最近甜姨姨都食住個勢同人氣品牌雞仔嘜 crossover 推出「大叔愛茶走刨冰」!👨🏻 一入到店內,就見到卡通大叔嘅佈置同紙板公仔,佢哋個大叔同劇入面個大叔有啲唔同,甜姨姨呢個大叔夠哂麻甩貼地,著住白底衫短褲人字拖,真係名副其實嘅港版大叔🤣甜姨姨經常會推出期間限定口味嘅刨冰,今次呢款真係好港式👍🏻 咁特別一於試試佢!❤️ 大叔愛茶走刨冰 $148個刨冰真係好誇張呀!有透明大叔扇做裝飾夠哂吸睛,幾乎個個人都會望過嚟🤣 不過要打卡就要快手,把扇hold唔到好耐,有機會崩塌🙈 刨冰有雙面味道,一邊係煉奶一邊係奶茶味,面頭有豆腐奶蓋、蕨餅同朱古力沙灘人字拖🩴 (款式係隨機)。仲有附送雞仔嘜白底衫icing曲奇🍪,so cute 😆 刨冰質感同上次食一樣,輕盈得嚟又綿密!佢哋嘅冰磚仲要係由日本空運過嚟🧊🤭 整體奶茶味道比煉奶突出,唔會話太甜。如果你覺得茶味唔夠濃,可以淋埋佢附上個奶茶醬,茶味double up🆙食到中間就會食到五榖脆脆、提子乾,口感層次豐富有咬口。最底仲有特濃奶茶雪糕添,茶味好濃郁而且好幼滑👌🏻 餐廳推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐️ (4/5)原來叫

❤️ 大叔愛茶走刨冰 $148
大叔愛茶走刨冰
仲有附送雞仔嘜白底衫icing曲奇🍪,so cute 😆

餐廳推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐️ (4/5)
原來叫呢個限定刨冰再follow埋雞仔嘜IG會送迷你洗衫袋一個,我錯過咗個洗衫袋添🥲 大家記住換呀!
好彩食完都有把透明大叔扇拎走,可以送俾條佬叫佢cosplay大叔呀🤣
2021-08-08
$148 (Tea)