2020-10-22 1121 views
今日行去杏花邨買運動用品,喺樓下發現一間超夢幻嘅Paradise Cafe,門口有個旋轉木馬,勁少女風,好吸引。仲有2隻大Pepe💛💛打開餐牌,好多食物嘅選擇,而且價錢超級親民,就同男朋友入去食dinner 。🍴All day breakfast (jumbo version) $123我叫咗巨型版,真係乜都齊。有西冷牛扒,蘑菇,,炒蛋,煙火腿,煙三文魚,煙肉,腸仔,烤蕃茄,茄汁豆,薯餅,粟米,田園沙律,窩夫,加配橙汁一杯!一上碟,真係wawa聲,因為好大碟,又排得好靚,仲要好好味,呢個係我食過最大份最岩心水的all day breakfast ,一碟已經滿足曬你全部願望。🍴 石燒美國頂級穀飼牛肩胛肉眼扒200g醒意粉 $108 我加咗餐湯同沙律,如果唔係價錢超平!重點牛真係好大,成200g, 牛味好濃,又唔會好肥同多根。我無唸過塊熱石係勁高質勁熱,燒到我食晒嘅時候仲有熱力,平時其他餐廳已經要換另一塊熱石,呢點超加分。初初以為Cafe食唔飽之餘,又貴,仲要係杏花邨,感覺一定貴。無唸過呢間又黃又靚又平的cafe , 同小朋友來一定會勁開心,仲有甜品啫喱送😍同朋友來,又會覺得好舒服,又可以

門口有個旋轉木馬,勁少女風,好吸引。仲有2隻大Pepe💛💛

打開餐牌,好多食物嘅選擇,
而且價錢超級親民,就同男朋友入去食dinner 。

我叫咗巨型版,真係乜都齊。

一上碟,真係wawa聲,

🍴 石燒美國頂級穀飼牛肩胛肉眼扒200g
醒意粉 $108

無唸過呢間又黃又靚又平的cafe , 同小朋友來一定會勁開心,仲有甜品啫喱送😍同朋友來,又會覺得好舒服,又可以打下卡,真係超驚喜大發現!
2020-10-05
  • 石燒美國頂級穀飼牛肩胛肉眼扒