2022-01-12 1062 views
呢排朋友約食飯好多時都揀放題,貪佢食物飲品選擇多,仲有甜品🍮今次我哋4個人就去咗荃灣滿屋食放題,話時話食過咁多間放題,我發覺每一間都有啲特色野,而滿屋我就介紹大家必吃拖羅、鮮蝦、鵝肝、鮑魚及阿拉斯加蟹腳🈶️剌身:正常要食嘅都有,最特別嘅係佢有成5-5款種類嘅蝦剌身,仲有特級拖羅帶子壽司:⬇️鵝肝⬆️🈶️壽司:我嘅精選:必叫鵝肝壽司,迷你海膽手卷、蟹膏蟹肉手卷燒物:大蝦羊架、牛、鷄、牛舌天婦羅:大蝦、蔬菜.··壽司..等炸物:芝士波、榴槤波必叫✔️特別推介:鮑魚任叫▪️除咗出面自助區有甜品任拎,每人仲會有一杯Hagandaz 或Movenpick雪糕***飲品有多款選擇,鐘意飲酒嘅重有Sake.梅酒,啤酒任飲。

🈶️剌身:

帶子壽司:⬇️

鵝肝⬆️

🈶️
壽司:我嘅精選:必叫鵝肝壽司,迷你海膽手卷、蟹膏蟹肉手卷
燒物:大蝦羊架、牛、鷄、牛舌

天婦羅:大蝦、蔬菜.··壽司..等
炸物:芝士波、榴槤波必叫

✔️特別推介:鮑魚任叫