2023-07-30
今日專程黎新開嘅旺角分店食提早幾日就book位 book左12點鐘嘅 仲提早出門 到之後排隊等開場 等左幾十分鐘 我地排第二 第二位入去 兩個場 好大 好多座位點知安排左我地去坐個啲窄到要縮埋一舊食野嘅勁細座位我同當時帶位服務員講可唔可以比大小小座位我地佢話:「你睇下啊!出面排隊已經full晒啦!」仲講:「等人入晒我再幫你安排囉!」仲啤住我添我心霖:?full乜嘢?成個場咁大 我地第二個入黎 等得最耐 比大小小嘅座位我地唔得?入晒先安排?個陣時你會記得?原來呢啲就係所謂嘅服務費然後佢當住我面 入左一對夫婦坐起一張大嘅二人座位度 寬敞 放得落食物我朋友開始都話算啦 但係當佢見到呢一幕 佢直接一句 唔好食 走之前起尖沙咀食 都被安排過呢種座位 而且場都多人 當時十分諒解 所以冇任何埋怨就開心咁食左一餐但呢間旺角分店成個場我地第二個入 你被啲咁細嘅座位 拒絕我換位 轉眼被左個寬敞座位被同樣兩位嘅客人入座我都會奉勸我身邊所有親朋戚友唔好幫襯呢間分店 多謝!
提早幾日就book位 book左12點鐘嘅
仲提早出門 到之後排隊等開場 等左幾十分鐘
我地排第二 第二位入去
兩個場 好大 好多座位
點知安排左我地去坐個啲窄到要縮埋一舊食野嘅勁細座位
我同當時帶位服務員講可唔可以比大小小座位我地
佢話:「你睇下啊!出面排隊已經full晒啦!」
仲講:「等人入晒我再幫你安排囉!」仲啤住我添
我都會奉勸我身邊所有親朋戚友唔好幫襯呢間分店 多謝!