2021-07-18 43 views
今日喺旺角行街信和,隔離嘅旺角新城17樓有間叫做雞頭嘅餐廳。原來呢間餐廳就係專做一啲法國嘅雞翼,有好多好多種口味,同埋唔同醬汁,整體雞翼嘅味道就分為乾身,濕身,同埋特製。咁今次呢我就試咗濕呢個。濕身入邊呢就有個黑芝麻海鮮蜂蜜 口味 法國雞翼 六隻$69雞翼大大隻,同埋個醬汁係偏甜,有一啲芝麻喺上面,好惹味好香脆。入邊嘅肉質好白嫩。南瓜燴意大利飯 $70一個小南瓜入面呢就用白汁去煮烹調意大利飯。南瓜品質好,煮落呢系好林,啖啖肉,好厚肉。配落啲飯道其實好香。其實如果你想呢食飽啲呢,叫呢個可以啦。烤麵豉茄子 $65佢炸得好香脆可口好似食緊薯條咁樣但係唔同嘅係入邊嘅係茄子啦,佢亦都上面有好嘢味既調味。所以整體來講我覺得佢係呢款小食做得幾好㗎,因為佢係幾香脆可口,配上啤酒呢就啱晒。

濕身入邊呢就有個

黑芝麻海鮮蜂蜜 口味 法國雞翼 六隻$69