2020-11-10 252 views
The Butcher’s ClubTexansPulled pork sandwichSweet potato friesFried wings x2價錢💲: $80/ $80/ $33/ $36好味程度😋: 3.7/5服務🍴: 3.5/5環境🗾: 4/5性價比🥢: 3.7/5回頭率😚: 3.5/5-之前都有聽過The Butcher’s club,見佢地有新menu就去左試下啦!今次仲推出左超過15款全新菜式,漢堡、小食同素食都有架,確保每一個入到去都會有想食的嘢🤤 -我就叫左個Texans,呢款入面有我好中意的煙肉!煙肉煎得啱啱好,有小小焦邊,完全幫個包加晒分🥰 入面仲有炸洋蔥圈同焦糖洋葱,令到個包會多陣香氣🤩 佢地的包係有層粉係面,比想像中軟熟,但就略嫌可以再烘耐啲同落多小小牛油🧈咁先會香🤭 佢地的牛肉漢堡扒用左100%乾式熟成牛肉做,咬落鬆軟,唔會太實,偏向鬆散個種☺️ 牛味就一般,但入面都有小小粉色,生熟度啱啱好令佢幾juicy,配埋藍芝士同bbq sauce好夾,又夠重口味😜-另一個就叫左pulled pork sandwich,呢個係慢煮手撕豬肉做主角,肉唔會太鞋,真係一
The Butcher’s Club
服務🍴: 3.5/5
環境🗾: 4/5
性價比🥢: 3.7/5
回頭率😚: 3.5/5

另一個就叫左pulled pork sandwich,呢個係慢煮手撕豬肉做主角,肉唔會太鞋,真係一絲絲,但個醬有啲太濕會影響賣相🙈 佢比左好多豬肉所以一咬好容易跌架。入面有炸洋蔥圈,增加口感,再有塊脆的生菜,令你咬落去唔會覺得一patpat😀 呢個個醬係墨西哥辣椒醬,有辣椒的香味,但冇咩辣味,唔太食辣的都可以叫👍🏻

小食方面佢lunch有set,我地就叫左個🥗同番薯條。沙律一般,菜唔係超新鮮。番薯條就好甜,好有🍠味,但係比較軟,唔脆的。如果接受到的應該會幾中意😗 見到有新小食,我都叫左2隻炸雞翼試下🥳一隻有2舊,雞中翼同雞槌x1。入面幾嫩,唔會太柴,出面就超脆🤓但外層有啲厚同調味未係好入味。如果想要醬來沾,就記得加錢叫個dip la!😏 而家The Butcher’s club仲出左印花獎賞計劃,消費滿$80有一個印花,集齊指定印花就可以換小食,啤酒同burger架啦🤪 如果係附近返工,啱晒同一班同事來呀!😆