2016-08-04 2289 views
多人食飯有好處可以叫套餐抵食d外,仲可以試多幾款食物1行7人此舖分量其小另叫幾款每人食幾啖就冇左碟啦餐焗麵包球-牛油無特別,蕃茄醬酸酸甜甜帶微辣但汁太稀口難點食,香草醬最好味道但唔鐘意青草味可能會怕,麵包球記得襯熱食又鬆又軟好香餐焗磨菇芝士沾醬-又見返個麵包球啦,今次配磨菇芝士味道濃郁又杰又香好好味餐主廚沙律-材料非常豐富肉有2種芝士都有2種菜又新鮮,係個特製沙律醬太淡太稀太小似食原味拼盤多d餐卡邦尼忌廉意粉-煮得醬濃杰適中味道剛好唔咸又夠味意粉彈牙餐四式芝士pizza-好味到易容唔到一上菜就掃清光餐蔬菜芝士pizza-材料好豐富不過蔬菜會出水所以餅底唔夠脆,而且pizza都係蕃茄醬做底夾d清新之吻-雖然又係包包但每款都唔同味道,改名實在好真係好清新,酸酸地食晒都唔覺得膩香酥魷魚圈-炸得唔脆皮又一义就脫,有小小油膩感,魷魚無鮮味意式凍肉拼盤-煙三文魚新鮮唔腥有油甘味,辣肉腸比較硬身唔夠辣偏咸,ham油份都夠夠乾身好香,南瓜沾醬好特別又甜又辣但有清新感,可惜麵包棒唔脆又唔香,青瓜蕃茄仔無特別,拼盤賣相靚但普普通通羅勒醬蕃茄意粉-其實味道好好食落有開胃感,但橄欖油太多成口油又增加左膩覺,
多人食飯有好處可以叫套餐抵食d外,仲可以試多幾款食物
1行7人此舖分量其小另叫幾款每人食幾啖就冇左碟啦
餐四式芝士pizza-好味到易容唔到一上菜就掃清光
蔬菜芝士pizza
清新之吻
香酥魷魚圈
香酥魷魚圈-炸得唔脆皮又一义就脫,有小小油膩感,魷魚無鮮味
意式凍肉拼盤
羅勒香草醬意粉
羅勒醬蕃茄意粉-其實味道好好食落有開胃感,但橄欖油太多成口油又增加左膩覺,感覺太復習
海鮮千層闊麵
千層海鮮闊麵-雖然叫海鮮但食唔出只食到肉蓉,但全無腥味好香忌廉同芝士味,檸檬汁酸酸地又唔會膩,又係一上菜就清碟

整體感覺唔錯會再試,但都係約一班人開心d
2016-07-14
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
焗磨菇芝士沾醬
主廚精選沙律