2024-02-20 303 views
睿私房菜🧆一向都好鍾意啲冷凍咗可以直接加熱就食得嘅餸菜或者係湯包✅✅,啱晒有時OT太攰想hea hea 地喺屋企求其食,又唔想食得太唔健康!今次要介紹嘅呢一間睿私房菜就可以滿足晒我所有要求啦😍😍!佢哋有好多款唔同嘅餸菜同埋湯包,全部餸菜都係二人份量,即開即熱就食得,非常方便!🉐🉐我今次就試咗兩款,第一款就係惹味柱侯牛筋腩 ,主打無防腐劑,不含味精,佢哋嘅牛筋腩份量好多,筋嘅部位炆得好腍好好食😋,醬汁煮得好好,我自己就特別鍾意烚多個菜點佢哋個汁!👍🏻👍🏻另外,我仲揀咗姬松茸花膠燉竹絲雞湯🥣,入面非常足料,有唔同嘅湯料,包括有姬松茸、淮山、竹絲雞、花膠、雞腳、火腿、瘦肉、薑汁、瑤柱等等多種名貴材料,喺雪櫃拎出嚟,唔使解凍直接加熱大約15分鐘就可以飲啦! 對於我哋呢啲出咗嚟住,冇住家飯食嘅人嚟講,簡直係恩物啊!🫶🏻🫶🏻
睿私房菜🧆