2021-11-30 723 views
愉景灣一日遊,輕鬆哋周圍行下,到了晚上又係揾食既時候,係網上搜尋咗一些餐廳,最後決定zaks,主要因為環堷境比較浪漫,坐在室外可以一邊食嘢,一邊享受愉景灣的夜景。Zaks House Special 招牌特色薄餅: 薄批都好香脆, 有辣肉腸,洋蔥,菠蘿,火腿, 三色椒,蘑菇,大約13吋,傳統pizza醬都幾好味。Fettuccine Carbonara煙肉芝士闊麵: 煙肉份量充足,加上double cream ,食落去啲意粉都好多芝士醬汁。Aks cob Salad招牌沙律: 混合生菜,蛋,牛油果,麵包丁,蕃茄仔,再夾雜少少三色椒同青瓜,足料沙律大大份,另加錢有煙三文魚,完全好滿足。每一碟份量都好多,我哋二人都食唔晒,最後Pizza要打包拎走。可能我哋坐係外面食,食物都比較快變凍。最搞笑係我們共換了3次座位,因為待應想安排最靚的位置比我們。

• 招牌沙律
  • carbonara