2019-04-27 121 views
好似好耐冇食過burger啦🤔 依家係朗豪坊行行下街 肚餓見到就諗住去試下😚~.軟殼蟹牛油果牛肉漢堡 $108兩樣都係我至愛 所以一見到呢個就決定嗌😍一嚟到都見到幾足料👅 個軟殼蟹勁大嚿 而且食落唔會剩係得炸粉 牛肉都幾juicy 原來依兩樣野match埋都幾夾😚 本身我仲擔心會太熱氣 但有牛油果🥑係入邊中和返啲油脂 感覺好似冇咁邪惡~.+$66 配是日精選奶昔🥤& 酸青瓜 & 薯條🍟Ocean love: 香草雪糕🍦& 岩鹽 & 燕麥忌廉本身係餐牌已經見到啲奶昔好吸引😍 見到有set就梗係加啦~ 果然無失望 真係好呃like🧡 個配搭都幾特別 本身以為燕麥忌廉可能會好清淡 但飲落都好creamy仲感覺比起普通忌廉healthy😚 岩晒我依d鐘意飲肥仔野 🍟 我地加多佐$18 要黑松露~ 啲薯條炸得幾香口幾好食 不過略嫌唔夠黑松露味 好彩有茄汁搭救👅.墨西哥芝士夾餅 - 軟皮 $48/1pc/$88/2pcs另有得簡脆皮,仲有六款配料可以簡:手撕雞,香草菇菌,燒烤手撕豚肉,脆魚柳,煎牛柳條,軟殼蟹。手撕雞:都比較似雞柳條,但食落都幾嫩口,可見份量都幾充足,而且佢有兩隻醬去配搭,一邊係牛
軟殼蟹牛油果牛肉漢堡 $108

+$66 配是日精選奶昔🥤& 酸青瓜 & 薯條🍟
Ocean love: 香草雪糕🍦& 岩鹽 & 燕麥忌廉
Ocean  love

墨西哥芝士夾餅 - 軟皮 $48/1pc/$88/2pcs
墨西哥芝士夾餅

手撕雞:都比較似雞柳條,但食落都幾嫩口,可見份量都幾充足,而且佢有兩隻醬去配搭,一邊係牛油果🥑(比較fresh) 另一邊係酸忌廉(小朋友口味)都幾match😚 口感都好豐富~ 一次可以試晒兩個口味都幾特別
煎牛柳條:果然係食肉獸😂 兩個嘅感覺都太同小異 煎出嚟都幾香又唔會話好un 而且佢仲有啲沙律菜搭配 感覺會比較健康 大概食依個都係鍾意食口感 一口咬落去爆出黎既感覺😚 而且依款仲有兩個sauces 又唔係成日地方可以食到 我覺得幾值得試🙈
72% 冰鎮朱古力蛋糕新地 $68
72% 冰鎮朱古力蛋糕新地

好耐無食brownie 就嗌黎試下😍 估唔到佢個出場係咁震撼🙈 食落去果然都無失望 好香濃既朱古力味 配搭埋個雪糕食真係好幸福👅 作為一個晚餐既總結果然要有甜品😆
總結,餐廳唔算好大採用佐戶外既形式,但我覺得裝演都幾俾心機,特別係卡位😍 而我地就坐佐bar台,如果咁岩有人表演就係真正既vip位😂 而食物嘅擺盤都幾比心思,質素都相當唔錯👍🏻 個烤芝士粟米片都好似幾吸引 大家可以試下😚
Ocean  love
墨西哥芝士夾餅