樂意粉麵咁多年都保持到水準。我唔敢話佢係牛腩麵既天花板,但性價比絕對超高🔝 回頭率 💯💯💯個人偏好牛腩要有肥,最好腩肉連筋,肥瘦均勻,有𡁻頭但唔爛。呢間既牛腩正正做到我既要求,仲要係$35、$35、$35!!!雙拼都係加$5、$5、$5!!!重要既事要講三次!性價比極高!完美既糧尾恩物 🎖除左推薦牛腩之外,牛丸都係另一個亮眼點,因為粒牛丸非球體,係扁狀水滴形 💧我諗應該係餐廳自製既牛丸,因為我真係無見過非球體牛肉丸,實在太搞笑啦 🤣🤣🤣 味道就正路牛丸,唔好期望咁高,除左個外形無咩特別之處。最後報上餐牌一張,呢個價錢果真係漆黑中嘅螢火蟲,糧尾時救人一命。希望寫完篇食評之後千祈唔好加價 🙏🏼

回頭率 💯💯💯

2022-09-20
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
$45 (Lunch)