2023-08-17 1019 views
在接待處看不見任何籌號機,便向接待處職員表示兩位,職員匆匆忙忙叫我地自己㩒飛,望左好耐攞飛係部iPad,螢幕仲要係向職員果邊,並唔係向客人。進入餐廳眼見有多張餐枱,並不明白為何要等位😪坐底餐廳說明是自助下單,但職員並無任何QR code給予我們,然後想搵個職員都係甚艱難😢搵到職員之後佢問我地飲咩茶,我地問有咩茶選擇,佢竟然用普通話答,聽到我懷疑人生🤯跟住20:35落左5樣野都可以漏單2樣,20:55問佢可否幫我地跟跟單,佢反問我地爭咩,講完佢回覆製作需時,甘我地再等,21:00佢問我地要唔要加甜品,我話餸都未齊食咩甜品,佢先再幫我追單,然後我偷聽到有職員講入面廚房收唔到order,明明漏單仲係度扮野,最後追單2野只黎1樣,我地決定唔等取消走人。奉勸大家唔好去呢度食,服務質素食物質素極差,仲要收服務費,簡直不合理!