2017-11-18 1279 views
間野出左明 服務態度差 系人都知    下午同朋友赶时間 谷住去食   (被逼陪人)  結果 買後悔藥都買唔翻   野食得 3個字 ,油,食生粉,  感覺上就系将生粉捞油 搞埋其它野热一热就上台   服務態度差到無朋友  食唔食罢就  無落單既野都屈你要!~  服務生10問9唔答  面上寫住  不耐煩 3個字   杯杯碟碟D 污迹 大到有老花眼都睇得清清楚楚  要佢地换又唔换  要自己 走去問部長搞     話去酒樓食野  感覺衰過輪米等派飯    ,我永世都唔會再去尼間野做乞衣!!  野食唔算貴  但難食到爆   ,   就算最后朋友埋單  都比我鬧到暈   以后唔會再就佢 去埋D甘既地方 !   ~花錢買氣受!~真唔知周圍台D街坊 點忍到尼D 垃圾酒樓   聽聞仲裝修過無耐 !  就算裝修得再靚都無人鍾意食D 同米田共  同一層次既野  真悲哀!~~ 最后忍唔住急急脚埋單走!~~  間野仲生存到真系奇迹!~   由路口經過想起當日D野都可以胃口减4成!!
2017-11-17
Type of Meal