2017-04-06 2117 views
早餐好很垃圾, 又唔比轉野, 想食公仔麵只能配牛肉, 但我又唔食牛, 最後竟然叫我走牛, 即係食淨麵, 既然第二個餐有午餐肉, 配一塊比我又如何, 只會計死數, 人地第二檯煎蛋轉炒蛋又可以喎!? 餐廳員工個個北口爛面, 水吧做唔切, 齋啡…一倒就出, 都要等半個鐘…都仲未有。翠華已淪為只賣快餐而沒有質素既餐廳, 想當初佢初上市時, 係香港茶餐廳既代表。早餐好很垃圾, 又唔比轉野, 想食公仔麵只能配牛肉, 但我又唔食牛, 最後竟然叫我走牛, 即係食淨麵, 既然第二個餐有午餐肉, 配一塊比我又如何, 只會計死數, 人地第二檯煎蛋轉炒蛋又可以喎!? 餐廳員工個個北口爛面, 水吧做唔切, 齋啡…一倒就出, 都要等半個鐘…都仲未有。翠華已淪為只賣快餐而沒有質素既餐廳, 想當初佢初上市時, 係香港茶餐廳既代表。
2017-04-03
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Breakfast