星期六日冇野做。。。就會想出街食食食今日同朋友黎左銅鑼灣食放題再去血拼sogo......要食飽先有力shopping 架麻呢度lunch放題開12點,我地就約左12點黎。。。。。一開門已經好多人排隊,相信個個都餓左一個朝早先黎食放題喇。。。。一黎到佢就介紹我地用qr code點餐。。。都幾方便。。。。又可以睇得返自己點過咩。。。。好過以前人手畫完都吾記得自己畫左d 咩第一輪黎既刺身船好靚架。。。。但不幸地我太肚餓。。。吾記得左影相。。。第二輪雖然睇落擺得冇咁靚。。。。但一樣好好味。。。。。 呢度既刺身好新鮮,睇得出呢間放題佢地主打既係鮮味既魚生呀~除左魚生之外,佢地仲主打酒類。。。有冷有熱既日本清酒, 仲有我好愛既梅酒都係任你飲呀,韓國桃咪酒又係好正。。。。野飲應該有30款以試~超正熱食選擇都好多,我個人好like佢地個 炸榴槤球,鰻魚, 芝麻雞翼,所有野都食得出即叫即做。。。出到黎每樣野都好熱,仲要冇漏單,勁呀甜品既選擇都有好多。。仲要係任你自己攞。。。全部都細細杯。。。。真係可以試曬所有口味。。。雪糕仲有我最愛既韓國蜜瓜雪條。。。。真係想快d再去食多次呀
星期六日冇野做。。。就會想出街食食食
2019-03-03
$200 (Lunch)