2020-11-28 1239 views
之前好興食炸雞嗰陣未食過呢間,所以今次係第一次食~見而家都多人嚟食,有啲期待可惜一入到去個感覺就好差:地下好痴笠笠呀!!!全程都坐得好唔舒服而且啲碟仲有啲油漬咁勁量級泡菜雞蛋卷:我地以為迷你係好細份,所以揀咗勁量級,原來超大份!!味道係幾好嘅,記得要趁熱食,入面啲芝士凍咗就會冇咁好食鮑魚海鮮辣豆腐鍋:比想像中多海鮮,有鮑魚,大蝦,蝦仔,蜆,青口,唔錯~招牌炸雞+韓式甜辣炸雞:原味正常,有啲厚粉,而甜辣炸雞都正常嘅,咕嚕肉咁嘅味甜多過辣咖哩炸雞+白群主炸雞:本身想叫燒雞,點知冇,所以叫多碟雙拼炸雞~咖哩粉好勁,但食落好咸!食完白群主炸雞都係講唔出咩味,少少奇怪但都唔錯嘅總括嚟講,雖然啲嘢食ok, 但我應該唔會再嚟,因為對呢間嘅衛生冇乜信心,個地下笠到,我坐低咗係完全唔想郁隻腳,其他朋友都有呢個感覺啲碟又油油地好似未洗乾淨咁侍應嘅服務態度又麻麻地,而且見佢地收拾枱面係會拎一個濕濕地嘅灰色大盤出嚟,將所有碗碟放哂入去咁樣收走,可能係幾方便可以一次過收走啲嘢,但係觀感唔係太好,客人會好驚俾個大盤撞到

而且啲碟仲有啲油漬咁

勁量級泡菜雞蛋卷

鮑魚海鮮辣豆腐鍋

甜多過辣
招牌+甜辣炸雞

咖哩+白群主炸雞

啲碟又油油地好似未洗乾淨咁
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
勁量級泡菜雞蛋卷
鮑魚海鮮辣豆腐鍋