2023-04-09 1757 views
在中環soho 四處遊走,exploration 😆😆 並非一定要去好decent 既餐廳用餐既。同男友揀選了土耳其烤肉卷,坐在街上掃下街啦😇😆Mixed Doner Roll - $70內裡有牛肉,雞肉,蔬菜,salad sauce….店員炒香肉類,加入蔬菜salad sauce 繼續炒香,放在烤餅上,卷成卷狀,再將佢切開一半,方便進食👍🏻即叫即整好夠熱,味濃,有穫氣,有口感⋯食到香料和辣味,愈食愈想食,但會愈食愈店,需要飲支裝凍茶中和下呀😄其實最岩配啤酒,但今日唔多想飲呀😆店舖小,主打做外賣,但都有小角落for 堂食。和男友坐在樓梯位斜路處,望住遊客/遊人行上行落,我諗主打去中環大館😉 坐響度同男友開開心心地食kebab ,傾下計吹下水,輕輕鬆鬆,其實幾寫意和享受架❤️

Mixed Doner Roll - $70
Mixed  Doner  Roll