2014-04-19 504 views
去左第3次先換購到, 點解? 因為每次去到佢都話賣哂lor, 店員既態度亦十分惡劣感覺上係: 係咁架啦, 你鍾意咪下次黎過lor, 唔黎我都無所謂, 多你一個唔多講返杯雪糕, 叫左焦糖布甸同埋紫薯味~ 等左好好好好耐, 耐到我同朋友都笑言係咪要整左個焦糖布甸出黎先可以整到杯雪糕難怪頭2次黎佢都話賣哂, 因為整一杯真係好花時間, 都應付唔到咁多客人第1次食分子雪糕, 我唔係lab-xxxx個隻係咪都係咁, 因為我未試過呢間既分子雪糕比較硬身, 感覺係以碎冰一齊打成既焦糖布甸味: 個面哂上一堆焦糖碎, 食落去更有口感。味道可以, 唔會太甜紫薯味: 雪糕面放上2片紫薯片, 朋友食左一塊, 佢話: 嘩, 仲硬過我條命呀而雪糕既味道略嫌淡左少少我都係比較鐘意滑身D既雪糕, 香D口感又好D以$10兩球既價錢係抵食既, 試下無防, 不過若言係$3X 蚊杯, 以佢既口感同味道我就唔會揀佢喇

呢間既分子雪糕比較硬身, 感覺係以碎冰一齊打成既

而雪糕既味道略嫌淡左少少

我都係比較鐘意滑身D既雪糕, 香D口感又好D

TakeAway
Dining Offer