2016-12-28 599 views
雖然我係閒日中午黎食放題 但一入到去已經見到好多人排長龍~ 原來係等緊手卷 見到手卷啲三文魚又厚又肥 好邪惡呢!一入到去緊係點左刺身先啦!三文魚好鮮 連我平時唔食既其他刺身魚都不斷食 另外擺壽司既設計都好搞笑 最想推薦係 芝士鰻魚壽司!以為佢係普通芝士塊就錯啦!食落口好大陣芝士蛋糕既味 對芝士迷係大愛 不過如果麻麻芝士應該覺得好滯 因為真係好大舊好濃芝士!!飲品大概都係汽水、茶⋯ 不過冬天都黎 所以佢加設左熱維他飲品 仲可以自己沖綠茶⋯雖然甜品好多,但真正吸引到我既係三款雪糕仲有個榴槤雪糕球!好少食沖繩海鹽尼隻味 好濃牛乳味 有淡淡鹽味,就算味道比較少 食多幾間都覺得可以回本呀!正!

一入到去緊係點左刺身先啦!
不過如果麻麻芝士應該覺得好滯 因為真係好大舊好濃芝士!!

雖然甜品好多,但真正吸引到我既係三款雪糕仲有個榴槤雪糕球!