2021-03-31 3727 views
係好耐冇食過嘅至尊重慶雞煲啊!話說以前中學嗰陣時成日都去食,因為佢真係又平又好食而家市面上多咗好多五花八門嘅雞煲,同埋因為屋企人自己都識整雞煲嘅關係所以都少咗出去食今日經過創興,見到時間尚早 搏一搏睇吓會唔會有位🥰🥰點知竟然有位! 環境仲比以前整齊企理左!多咗好多卡位🥰🥰 其實同朋友食飯最緊要坐得舒服😌跟入口嘅位置都係放滿左一排嘅飲品同埋雪糕櫃而以前放餃子同響鈴嘅位置就變咗放一啲涼拌小食我哋兩個人要咗雞煲小辣 味道超級香濃,真係好正每一件雞都鋪滿雞煲醬 又香又麻又甜又辣🥰🥰🥰啱晒重口味嘅我!而家呢度都係用qr code落單 可以睇返你之前落咗啲乜嘢order 咁就唔會驚有漏單嘅情況出現雖然呢度係任食,但係佢哋牛嘅質素一啲都唔差!同埋你見到上一面全部都係好薄好薄嘅一片,但係淥左之後比想像中好好多最推介大家食呢度既《黃金魚籽球》其實即係芥末沙律丸🥰🥰 甜甜辣辣咁 好好味仲可以保持到質素非常之好!
係好耐冇食過嘅至尊重慶雞煲啊!
話說以前中學嗰陣時成日都去食,因為佢真係又平又好食

今日經過創興,見到時間尚早 搏一搏睇吓會唔會有位🥰🥰
點知竟然有位! 環境仲比以前整齊企理左!
多咗好多卡位🥰🥰 其實同朋友食飯最緊要坐得舒服😌

跟入口嘅位置都係放滿左一排嘅飲品同埋雪糕櫃

而以前放餃子同響鈴嘅位置就變咗放一啲涼拌小食

我哋兩個人要咗雞煲小辣 味道超級香濃,真係好正
每一件雞都鋪滿雞煲醬 又香又麻又甜又辣🥰🥰🥰
啱晒重口味嘅我!

仲可以保持到質素非常之好!