入到西餐廳揀咗個high table 去食, 採光好,心情靚靚,食個lunch, 疫情關係,餐廳今日唔係太多客人,餐廳內幾位店員非常有禮,細心,會同客人解釋下咩體質既人適合咩飲品,送上sweet溫馨提示。泰式冬陰功雞髀飯68元 送熱咖啡非常有趣嘅配搭,雞髀控既我,食咁多次雞髀都係食開,瑞士汁雞髀 ,炸雞髀為最出名,最典型,估唔到餐廳咁有創意,自創左呢個嘅泰式冬陰功,想像唔到原來冬陰功雞髀配搭好夾, 食完之後食兩片青瓜,清埋口氣, 配白飯好食。送了羅宋湯,特濃湯底,配搭香草,正。全日早餐 108元 送熱奶茶唔想食得太飽可以簡單食個西式all day breakfast, 食物材料多,份量精緻。估唔到最吸引我既係特級香口鬆脆牛角包,另有珍寶腸,沙律菜,薯餅,茄汁焗豆。

全日早餐 108元 送熱奶茶

All day breakfast