2021-12-12 48 views
宮廷式火鍋你又好食又可以打卡,幾過癮!呢度會有專人幫你消毒你嘅食具,又會幫你套住外套,非常細心,服務周到入到嚟聞到好大陣椰汁雞湯味好鬼香,但係我又見到人哋花膠雞湯好吸引,好糾結!最後叫咗康熙花膠雞湯鍋😍康熙花膠雞湯鍋好足料,大過手掌嘅花膠,半隻滑雞,超濃湯,呢個湯底啱晒養生嘅女生,養顏又好飲😍先飲湯後邊爐手切頂級安格斯牛肉(細)牛肉嫩滑,好有牛味酒浸雞子好香嘅花雕酒雞子,大大粒好juicy 珊瑚蚌拼桂花蚌兩種蚌都好爽脆鮮甜鵝腸好肥美仲有膏雜菜拼盤幾款時令菜大大盤,又新鮮最後仲有甜品送 - 薑湯蕃薯糖水,唔太甜幾好食喎,食完暖笠笠,好完滿嘅一個晚餐,滾得囍宮廷火鍋北角馬寶道33號馬寶學林1樓116-125號舖

手切頂級安格斯牛肉(細)
牛肉嫩滑,好有牛味

酒浸雞子
好香嘅花雕酒雞子,大大粒好juicy

珊瑚蚌拼桂花蚌
兩種蚌都好爽脆鮮甜

鵝腸
好肥美仲有膏

雜菜拼盤幾款時令菜大大盤,又新鮮

滾得囍宮廷火鍋
北角馬寶道33號馬寶學林1樓116-125號舖