燒肉ONE

Yakiniku One
最近食左一間日式燒肉店,都幾高質,系單點食物,吾怕因眼闊肚窄而浪費食物!美國牛頸脊+美國牛小排 $118 呢個set 就系cp值高,咁平嘅價錢就食到吾錯嘅燒肉,仲要包埋沙律、白飯、雪糕👍🏻日本宮崎A4和牛牛肩胛套餐 $241 真系一分錢一分肉,和牛嘅香氣,入口即融嘅肉質真系無得輸🤤 靚肉就系吾需要點配調味料就已經好好食💯另外仲用左半價優惠 + $19 追加多份牛舌 , 呢個價錢咁抵食吾系吾加吖麻?😂 咁著數嘅優惠當然不能錯過!海鮮三皇 $108🔥甲羅燒,大虎蝦,扇貝各一,絕對吾系細size黎嫁,大大隻嘅🦐同扇貝,滿足哂海鮮控嘅我😋食燒肉咁開心點可以吾配酒嫁呢🤣見到menu上有枝$99 嘅越乃雪椿sake, 價錢抵飲同埋包裝都幾靚😍