天氣涼除了吃火鍋之外,食串燒亦是一個相當不錯的選擇,屋企人一直都好想試呢一間串燒就一於今晚去試下😋入到店舖環境佈置不錯,雖然地方細小但座位都是卡位所以坐得好舒服😌餐單主要有不同肉類型的串燒,枱上亦有多款醬料任君選擇,有韓式梨汁燒烤醬,沙嗲醬及泰式甜酸醬等選擇.....大部份食物本身都無味的,要靠自己加入特色的調味粉及醬料,非常方便可以自己選擇,本人最欣賞這裏的牛肉及豬肉,牛肉鬆軟爽口多汁,豬肉新鮮肥瘦適中,食唔停口。台式香腸非常有台灣風味,日本甜番薯,非常甜美,燒雞蛋仔都係第一次食,外皮香脆內裏鬆軟👍👍飲品櫃有豆漿,汽水及健康飲品👍最後不得不提這裏服務態度好亦非常細心,怕我們整污糟衣服,店內亦提供一次性的圍裙給我們👍

飲品櫃有豆漿,汽水及健康飲品👍