2019-12-05 270 views
拍拖去奧海諗住買對運動鞋準備過年,行左成日街好攰,估唔到想試好耐既muji cafe就係呢度,好似都幾大間,不過好搞笑 第一次黎,唔知要攞左位先入座,有啲瘀哈。我地叫左杯Americano,叫左2個麻薯波波,同埋一個雜菌法包。# Americano # ***** *** 8/10都幾香既,不過都係要落奶,好飲啲。#麻薯波波 #***** **** 9/10 好大個,每個先至5蚊咋,好吸引好得意,淡淡既綠茶同朱古力味 唔會太甜。#雜菌法包 #***** ***** 10/10 我本身見到既法包係一片法包上面好多雜菌,唔知點解上枱變左圓形面包,不過都好好味,好多至愛既菇!啲菇好爽好彈牙!

# Americano # ***** *** 8/10
都幾香既,不過都係要落奶,好飲啲。

#麻薯波波 #***** **** 9/10

#雜菌法包 #***** ***** 10/10