🇩🇪德國鹹豬手伴薯條 ($178)呢個係我今晚覺得最好食既✌🏻主食份量好大🫢 個皮超脆 肉又夠厚 唔會太油膩 唯一覺得味道唔夠出🙈旁邊既mustard sauce 都好襯~🦑香草刺身帶子海鮮墨魚汁意大利飯 ($138)我個人覺得呢個dish最好就係有好多海鮮 有兩大粒帶子同青口 仲有八爪魚粒粒🐙 不過墨魚汁可以更出😌🥞麻糬鍋仔雪山熱香餅 ($88)送到黎既時候香噴噴 熱辣辣🔥 係個小鑊仔上面好cute😚 有almond custard sauce 伴住😋而中間既souffle pancake 係兩塊厚厚既 texture 似軟綿綿既蛋糕(?) 裡面有麻糬~都幾夾overall 覺得呢度都係個唔錯既選擇 好多western-asian fusion既菜式😉加上晚餐有飲品跟餐湯包埋 所以性價比都幾好👍🏻 下次會黎試甜品♕ ʀᴀᴛɪɴɢs ♕ 😋味道: 👍🏻👍🏻👍🏻 🤩賣相: 👍🏻👍🏻👍🏻 🌝環境: 👍🏻👍🏻👍🏻 💰價錢: 👍🏻👍🏻👍🏻 🙈服務: 👍🏻👍🏻👍🏻 🗣回頭率: 👍🏻👍🏻👍🏻 ☞︎ ᴜsᴇғᴜʟ ɪɴғᴏʀᴍᴀᴛɪᴏɴ 🙋🏻‍♀️service charge 🙋🏻‍♀️time limi
🇩🇪德國鹹豬手伴薯條 ($178)

🦑香草刺身帶子海鮮墨魚汁意大利飯 ($138)

🥞麻糬鍋仔雪山熱香餅 ($88)

♕ ʀᴀᴛɪɴɢs ♕
🙈服務: 👍🏻👍🏻👍🏻
🗣回頭率: 👍🏻👍🏻👍🏻

☞︎ ᴜsᴇғᴜʟ ɪɴғᴏʀᴍᴀᴛɪᴏɴ
🙋🏻‍♀️service charge
🙋🏻‍♀️time limit (繁忙時間60/90分鐘)
🙋🏻‍♀️reservations