2021-07-26 1591 views
機緣巧合之下 因為要去做body check所以先會食到Green Cafe因為要去仁安醫院睇醫生 等候期間問姑娘醫院入面有冇餐廳 佢就介紹咗呢間比較舒服 果然環境冇令我失望 有戶外同戶內兩邊 如果訪客想光顧室內的話就要等到2:30之後是日lunch menu點了炸龍脷柳配薯條和雜果沙律 水準唔錯 雖然明知龍脷柳係冰鮮 不過都算滑溜 另外薯條都係新鮮熱辣炸起 值得一讚然後再點咗一客朱古力心太軟伴香草雪糕 可能太耐冇食呢款甜品 所以覺得都幾好食 最重要嘅molten chocolate做得幾好 唔會得少少總括來說如果唔係太熱的話坐戶外都幾舒服 但專誠去醫院食飯都比較特別 下次body check時再去吧😅
炸龍脷柳配薯條雜果沙律
朱古力心太軟伴香草雪糕