2021-03-28
間中都會去大圍,呢間都經過過幾次,但大圍真係太多野食,未有機會試呢間,終於試到啦!估唔到tea time都咁多人,我地坐低之後冇幾耐就坐滿左,不過因為佢d野都上得快,所以turnover rate都高。 menu入面唔算好多選擇,叫左個船麵同冬陰功粉。 我本來怕冬陰功會好辣,但佢話冇得揀小辣,但佢話我可以試左先,如果覺得太辣就可以加d椰奶俾我,不過我試左都覺得ok, 有杯凍野飲下ok. 估唔到幾多海鮮下,都幾大隻👍🏻船麵唔係傳統細細碗嗰d, 湯底幾好味,不過男人反映食完唔係好夠😛 另外叫左個小食拼盤,有無骨鳳爪,雞翼,甜品,2個人食啱啱好。仲有個泰式奶茶都唔錯,夠茶香奶香,但冇平時d泰式奶茶咁甜。服務:d staff幾nice, 反應快衛生:一入去已經叫探熱,枱面睇落去都乾淨泊車:附近街邊基本上冇咩可能泊到,通常都泊大圍富嘉花園,但呢個有人話係地獄場,係d彎位急d窄d, 車位ok既
仲有個泰式奶茶都唔錯,夠茶香奶香,但冇平時d泰式奶茶咁甜。
服務:d staff幾nice, 反應快
衛生:一入去已經叫探熱,枱面睇落去都乾淨