2019-12-27 869 views
佢喺灣仔比較多酒吧個條街入邊 如果唔係我朋友同我講我都唔知呢度有間鐵板燒😂😂佢lunch time都有d鐵板燒既set既 但係我今次就叫左佢啲定食😎而且你幫襯完 佢會有個85折coupon俾你下次用 都唔錯keke·自選三色便當定食 $168因為我依家唔食得豉油 又唔食得牛 所以我嘅選擇就少咗好多🙊🙊我揀左個蔥吞拿魚非常之唔錯 個吞拿魚好新鮮 唔會因為係吞拿魚蓉就hea你😈另外我叫咗個炸雞 個炸雞都幾好味 調味剛剛好又唔會太熱氣 美中不足係我嗌左個海膽魷魚 佢個魷魚好好食 好彈牙 好新鮮 但係個海膽好腥🙊不過海膽呢樣生物本身就比較容易會中伏🙊🙊·#rbyeat#rby小黃店#rby灣仔·📍灣仔駱克道89號灣仔中匯大廈1樓
自選三色便當定食 $168
因為我依家唔食得豉油 又唔食得牛 所以我嘅選擇就少咗好多🙊🙊我揀左個蔥吞拿魚非常之唔錯 個吞拿魚好新鮮 唔會因為係吞拿魚蓉就hea你😈另外我叫咗個炸雞炸雞都幾好味 調味剛剛好又唔會太熱氣 美中不足係我嗌左個海膽魷魚 佢個魷魚好好食 好彈牙 好新鮮 但係個海膽好腥🙊不過海膽呢樣生物本身就比較容易會中伏🙊🙊
#rbyeat
#rby小黃店
#rby灣仔
📍灣仔駱克道89號灣仔中匯大廈1樓
自選三色便當定食
2019-12-27
$180 (Lunch)
自選三色便當定食