2015-05-06 611 views
本身鐘意食雞煲ge我為左男友己經好耐無食,因為男友唔食得辣但今日朋友帶我地食左一間有得揀一邊麻辣一邊唔辣ge雞煲😉😉真係未去都已經由心興奮起黎😂😂😂一入到去勁香,久違ge雞煲味😂😂之後叫左個鴛鴦雞煲(姐係一麻辣一唔辣啦)再之後有趣地方黎啦,重有得選擇部位😲😲😲識食一定食雞脾啦😉,好滑食完再點左帶子(勁勁勁新鮮,口感好彈牙),再黎一定打邊爐唔少得ge雪花肥牛(入口即溶),再黎就係出面都好少見ge黑牛栢葉,再再黎當然係美國桶蠔(價錢合理,又唔腥,重要好大隻),最後就係海蝦(一上枱就好令,師傅擺得好有心思,好大隻又新鮮,蝦好鮮甜)下次一定會再,黎,打完已經好想再食😂😂😂
本身鐘意食雞煲ge我為左男友己經好耐無食,因為男友唔食得辣

一入到去勁香,久違ge雞煲味😂😂

下次一定會再,黎,打完已經好想再食😂😂😂
鴛鴦雞煲
雞脾位