2018-11-11 157 views
原先已經呢兩日“孖寶“ 喺公司附近都係食 “日本定食“, 諗住週末放假應該會食第二啲嘢 ,點知行過附近,家姐見到有新嘢開市,想試。 吓!噢~賣葛!!!原來又係日本嘢 但係佢想試,咁“孖寶“咪陪佢試囉 ,其實打開餐牌的而且確係有啲悶, 咁呢個唔關餐廳事。係自己嘅問題。 但係食落又ok喎 叉燒家姐讚都讚不絕口,我就冇食實際唔知道lu, 不過我試咗啖“馬騮倫“嘅豬軟骨拉麵一啖仔,湯底,拉麵,豬軟骨都ok喎,不過我試小小不作準, 湯底唔係太鹹味道用我嘅口味,我覺得息中囉, 豬軟骨都諗心得嚟唔會一pat pat, 拉麵口感煙韌度都夾到我。我自己嗰碗海老海膽 蟹子丼都ok,海膽未係鮮甜, 蟹子都冇驚喜而家一般香港食都ok,但係都未夠甜 , 海路就冇乜驚喜可能呢輪真係食得太多囉 ,但係算不過不失, 而且服務態度,一班年青人都幾nice,金毛仔都幾靚仔,妹妹們都好可愛,賣嘢上枱嘅四眼仔都好可愛,我本來好想試人像咖啡, 不過我驚夜晚瞓唔著, 所以留返下次先啦🤭

2018-11-11