燒肉ONE

Yakiniku One
平日夜晚7點幾黎到銅鑼灣,想食日式燒肉,見到呢間一人燒肉好full,我地兩個人就決定入黎食啦🤤坐低左見到係QR code落單,有埋Wi-Fi密碼,好方便啊😋🤤 我地叫左一個牛魔王燒肉套餐,包左澳洲M8和牛牛胸腹、美國牛小排、美國牛頸脊 、美國牛板腱,總共200g肉,另外再用$54半價加購50g日本A4和牛三角肉,可以從枝豆/ 麵豉湯/ 沙律揀一款前菜。飲品則需自己添置,用左$15加左日本蜜瓜汽水🍈🥤跟住叫左一個100g澳洲M8和牛嫰牛胸腹餐,加左$54 50g日本A4和牛三角肉。一樣可以揀前菜,每款套餐都包一杯雪糕🍦燒肉真係好正啊,好重牛味、油花味,同商場入面嘅高級燒肉店冇咩唔同而且好容易燒,d肉都唔會痴底。我地再叫左兩隻溫泉蛋、兩件芝士年糕、魷魚鬚天婦羅、兩隻好Q大虎蝦🤣,真係好大啖啖肉好爽口🤤🦐燒肉醬汁每張枱都有,超過十款,仲有中文指引,好方便🤤😋最後食埋杯雪糕,大滿足!🥰😙 仲要唔洗加一,正啊😆😆

日本A4和牛

而且好容易燒,d肉都唔會痴底。

好Q大虎蝦

燒肉醬汁每張枱都有,超過十款,仲有中文指引,好方便🤤😋

最後食埋杯雪糕,大滿足!🥰😙 仲要唔洗加一,正啊😆😆

2024-01-17
日本A4和牛