2024-11-23
喺中環𝑵𝒆𝒘 𝒀𝒐𝒓𝒌 𝑪𝒖𝒕 實現牛扒自由✨慶祝開業一周年嘅weekend brunch $408/1ppl 紐約牛扒任食🥹作為一個牛魔王 呢個優惠係我挑戰佢定佢挑戰我呢🐂𝑵𝒆𝒘 𝒀𝒐𝒓𝒌 𝑺𝒕𝒓𝒊𝒑 𝑨𝒍𝒍 𝒀𝒐𝒖 𝑪𝒂𝒏 𝑬𝒂𝒕 𝑾𝒆𝒆𝒌𝒆𝒏𝒅 𝑩𝒓𝒖𝒏𝒄𝒉ꕥ 𝘾𝙇𝘼𝙎𝙎𝙄𝘾 𝘽𝙀𝙀𝙁 𝙏𝘼𝙍𝙏𝘼𝙍𝙀 ꕥ 𝙈𝘼𝙄𝙉𝙀 𝙇𝙊𝘽𝙎𝙏𝙀𝙍 𝘽𝙄𝙎𝙌𝙐𝙀 Starter有兩款 同朋友各點一款🥄令我期待嘅牛肉他他 即係生牛肉 同蛋汁拌勻一齊食 質感好滑溜 有香蔥/洋蔥等調味 食落微辣幾惹味龍蝦湯質地唔算好稠 但味道十分香濃 而且係有龍蝦肉 太有誠意了吧🦞ꕥ 𝙉𝙀𝙒 𝙔𝙊𝙍𝙆 𝙎𝙏𝙍𝙄𝙋重點嚟啦‼️牛扒 我本身諗住自己應該都食到3份 不過其實一份份量都唔細 我哋2個人加埋食咗3份😹牛扒分別要medium同medium rare 香噴噴之餘 中間粉嫩嘅顏色實在誘人 肉質軟嫩 牛味濃郁 再配蒜蓉香草調配嘅醬汁~美味🐂另外可以揀配Penne或Chitarra Penne係蕃茄醬汁🍅Chitarra係香蒜香草🌿ꕥ 𝙉𝙔𝘾 𝘿𝘼𝙄𝙇𝙔 𝘿𝙀𝙎𝙎𝙀𝙍𝙏 甜品係奶味極濃嘅軟雪糕🍦ꕥ 𝟵𝟬𝙈𝙄𝙉𝙎 𝙒𝙄𝙉𝙀
ꕥ 𝘾𝙇𝘼𝙎𝙎𝙄𝘾 𝘽𝙀𝙀𝙁 𝙏𝘼𝙍𝙏𝘼𝙍𝙀
ꕥ 𝙈𝘼𝙄𝙉𝙀 𝙇𝙊𝘽𝙎𝙏𝙀𝙍 𝘽𝙄𝙎𝙌𝙐𝙀
ꕥ 𝙉𝙀𝙒 𝙔𝙊𝙍𝙆 𝙎𝙏𝙍𝙄𝙋
重點嚟啦‼️牛扒[ALL YOU CAN EAT] 我本身諗住自己應該都食到3份 不過其實一份份量都唔細 我哋2個人加埋食咗3份😹牛扒分別要medium同medium rare 香噴噴之餘 中間粉嫩嘅顏色實在誘人 肉質軟嫩 牛味濃郁 再配蒜蓉香草調配嘅醬汁~美味🐂
ꕥ 𝙉𝙔𝘾 𝘿𝘼𝙄𝙇𝙔 𝘿𝙀𝙎𝙎𝙀𝙍𝙏
甜品係奶味極濃嘅軟雪糕🍦
ꕥ 𝟵𝟬𝙈𝙄𝙉𝙎 𝙒𝙄𝙉𝙀 𝙋𝘼𝘾𝙆𝘼𝙂𝙀
每人+$158就享受埋free flow wine 飲咗兩款🥂
香檳CHIARO PROSECCO
另外餐廳晚市都做緊買四送一 即係四人同行一人免費🆓職員話呢個dinner同weekend brunch優惠暫定至到明年2月中
餐廳隔離仲有間小酒吧Mona 環境睇落都幾靚幾舒服🍸下次約朋友飲嘢又嚟試吓先