今日見朋友po上網話好多人都去咗旺角新分店試味道,所以一睇到就即刻衝過去試一試!其實係睇到「唔使排隊」所以好吸引本身對尖沙咀嘅店舖既質素有驚喜,因為試過真係好唔錯,鍾意黑糖珍珠自家獨特嘅黑糖味,所以對旺角新開嘅分店有期待,但係又怕有分店質素會下降!我叫咗黑糖鹿丸鮮奶,同之前係尖沙咀嘅一樣!排隊時間比預期短,用咗大概10分鐘左右就已經可以order到。店鋪好大,所以等住都有冷氣嘆! 等咗大概15分鐘左右,就有得拎 超開心😍😍一拎上手,黑糖珍珠仲係熱既,所以都係好期待!店舖裏有好多影相位,所以影左5分鐘先至開始飲!味道方面,黑糖珍珠依舊超好味,獨特嘅黑糖味道我覺得淨係呢邊先有,但係鮮奶就一般般~冇尖沙咀店整得咁好味!但水準都有保持🤣呢間真係等候時間少咗好多,所以我覺得好好👍🏻👍🏻
其實係睇到「唔使排隊」所以好吸引

等咗大概15分鐘左右,就有得拎
超開心😍😍

一拎上手,黑糖珍珠仲係熱既,所以都係好期待!

店舖裏有好多影相位,所以影左5分鐘先至開始飲!

呢間真係等候時間少咗好多,所以我覺得好好👍🏻👍🏻
2018-07-25
Waiting Time
25 Minutes (Dine In)
$30 (Dinner)