2018-09-03
激死人,今晚等阿囡放游水,唸住去食飯先,點知換來一肚子氣,未食都飽咗!👿👿👿案發經過:頭先7:30入到太古城SimpleLife, 唔駛等位,我哋兩位即時入座,睇緊餐牌時,我覺得個位好凍,見到隔離有兩張圓枱客人剛結賬離座,我就向一名較後生的服務員查詢可否轉枱,佢答我:呢D係三人枱不能轉,咁我就問佢:明明剛才是兩位客人,點解而家又一定要坐三人?佢答我唔到,隨後有位較年長的服務員走過來面無表情地說:而家比較多客,所以呢D枱要留給三位的客人。我再問佢:咁你有無另一個位無咁凍?又只係坐兩個人?佢無回答我並以眼神暗示只有呢個位。。。。。最後我哋選擇離座,行出門口,蚊都無隻,D枱留比邊個坐。😡😡😤😤客人的要求可以不理,又不是星期五,六,日,又不是高朋滿座,究竟係乜道理。 同老細倒米?😠😠話過一定唔會再去,餓死都唔去,你請我都唔去,總之就一定唔去😠😠
案發經過:
佢答我:呢D係三人枱不能轉,
咁我就問佢:明明剛才是兩位客人,點解而家又一定要坐三人?
佢答我唔到,
我再問佢:咁你有無另一個位無咁凍?又只係坐兩個人?
佢無回答我並以眼神暗示只有呢個位。。。。。