2024-03-08 77 views
男朋友請食飯今次真係大飽口福,我哋喺觀塘呢一間相馬日式火鍋食放題,食一個暖羊羊海鮮火鍋放題套餐,套餐有胡椒花膠湯,任食羊肉煲,蒸海鮮和任食肉類海鮮火鍋,仲有多款甜品和飲品。超多嘢食,食到個肚都脹埋。首先來品嚐一碗香濃的胡椒花膠湯,這個湯充滿胡椒的香氣,飲落去非常暖胃,花膠肉厚大隻,膠質十足,惹味無比。🤤接下來,任食惹味羊腩煲,羊腩肉搭配支竹和生菜,羊肉入口溶化,有超香羊肉味,支竹充滿香味,又有口感。生菜清爽又多水份。羊腩煲加咗香蒽,令整個煲嘅香氣更加提昇。🤤蒸海鮮就啱晒鍾意食海鮮嘅人,海鮮鍋入邊包括扇貝、沙白、蝦、鮑魚、魚,貴妃蚌和粉絲。加上蒜蓉和香蔥一齊蒸,充滿了海鮮的原汁原味。一邊蒸,海鮮的香氣和蒜蓉的香濃味道隨着煙霧飄散出來,散發出誘人的香氣,未食已經流口水🤤跟住仲食埋豚肉、牛肉,雞肉,包心丸、青口、螺肉和蜆肉和各種蔬菜任食的任食火鍋。豚肉鮮嫩,包心丸的彈牙,仲有爆汁嘅口感。青口、螺肉和蜆的鮮甜爆燈,食得非常滿足。🤤
男朋友請食飯今次真係大飽口福,我哋喺觀塘呢一間相馬日式火鍋放題,食一個暖羊羊海鮮火鍋放題套餐,套餐有胡椒花膠湯,任食羊肉煲,蒸海鮮和任食肉類海鮮火鍋,仲有多款甜品和飲品。超多嘢食,食到個肚都脹埋。