朋友約食飯 見天氣開始涼涼地 決定舊地重遊 近近地去大坑食咖喱上次又係入秋 今次再黎 飛天熊貓已經黃黃地 有點慘啊不過講番的野食先 :我點左至愛咖喱豬扒飯 朋友就要炸蠔飯另外點左個炸帶子 (因為我記得佢地呢度帶子好大隻有口感) 講真 呢度既日本咖喱真係幾特別 好似用好多材料整甘 味道吾罐頭囉我好怕去其他日本餐廳食咖喱 真係比左碟普通咖喱你囉 就係甘多 誠意欠奉講番個豬扒飯先 我叫中辣 (有大中細辣三款)件豬扒軟硬適中 加埋甜甜辣辣咖喱同日本米完全係my favourite!! 不過份量幾大 女仔食完都好飽下我朋友話個炸蠔飯都幾OK幾juicy 佢第一次黎都對個咖喱讚不絕口 好似一路引住你食甘話總括黎講 呢度既咖喱依然係我首選 服務不過不失 (因為我好怕過份殷勤個種)舒舒服服甘下次再黎 希望隻熊貓已經沖左涼啦

上次又係入秋 今次再黎 飛天熊貓已經黃黃地 有點慘啊

不過講番的野食先 :我點左至愛咖喱豬扒飯 朋友就要炸蠔飯
另外點左個炸帶子 (因為我記得佢地呢度帶子好大隻有口感)

下次再黎 希望隻熊貓已經沖左涼啦
My favourite : 咖喱豬扒飯
炸帶子大大隻啖啖肉 正!
菠蘿特飲 幾大杯 要黎解辣
我朋友碟炸蠔飯都好OK
2009-11-04
$100 (Dinner)
My favourite : 咖喱豬扒飯
炸帶子大大隻啖啖肉 正!
菠蘿特飲 幾大杯 要黎解辣
我朋友碟炸蠔飯都好OK