2020-10-12
啡·嚐 @ Dear Neighbor咖啡沒有分好壞,只有鍾唔鍾意😎又到星期日,想搵新咖啡店試吓,今次嚟到香港大學站附近嘅保德街,其實短短一條街已經有三間人氣咖啡店,今次試吓呢一間Dear Neighbor 良心店💛💛食物同埋咖啡都係中上之選,呢度最特別嘅就係佢哋有啲signature coffee 同special coffee,令人有耳目一新嘅感覺,而且味道都唔錯,值得一試🤓 更重要嘅係老闆同埋店員都好注重同客人嘅互動交流,例如佢會好細心咁問你想食咩嘢定係想飲咖啡,或者係偏向邊類型嘅咖啡多啲,從而推薦一啲適合你嘅食物同埋飲品,俾人覺得佢哋好尊重每一位入嚟嘅人😇所以就算呢個冇手沖咖啡,我都一定會再番叮嘅🙌🏻食物:⭐️⭐️⭐️⭐️咖啡:⭐️⭐️⭐️⭐️互動:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐環境:⭐️⭐️⭐️⭐⭐番叮:⭐️⭐️⭐️⭐⭐#aus_cafe
咖啡沒有分好壞,只有鍾唔鍾意😎
食物:⭐️⭐️⭐️⭐️
咖啡:⭐️⭐️⭐️⭐️