天氣涼涼地,收工後同差不多成親之好友搵一個好地方邊醫肚邊籌備,有咩地方比酸菜魚更暖和更高興? 就入左和味主意食二人餐一入到店入面招呼我地嘅哥哥就已經好熱情地講二人世界餐嘅好處,野食又多,仲要吾洗二百蚊位,一定要試試1/ 口水雞非常嫩滑之口水雞,而且好新鮮,又夠多肉,明顯吾係街市50蚊隻貨色、口水汁好夠味,加上白飯,暖和暖和2/ 酸菜魚絕對爽口之酸菜魚,好多好多件,3個人食都夠食,送飯一流之選,仲有好多配菜可以食,最後FD 仲要撈汁。。。說好的為B DAY 減肥去哪了。。。3/ 酸辣土豆絲好開胃的土豆絲,酸酸甜甜真心好正,不錯不錯仲有特大杯檸樂!!最後就係全家幅!

1/ 口水雞

2/ 酸菜魚

3/ 酸辣土豆絲

好開胃的土豆絲,酸酸甜甜真心好正,不錯不錯

仲有特大杯檸樂!!

最後就係全家幅!