2021-04-13 102 views
串燒店食得多啦~自動串燒機真係第一次見😚好方便 食飯都可以做freerider👍🏻.MENU種類好多元化🙂照顧到唔同人既需要仲好貼心有張紙 比客人參考返燒既時間有唔同既調味粉 燒完再按個人喜好落粉🤤仲有魚露 蜜糖汁 同韓式梨汁野飲自助形式~好多選擇我揀左烏龍茶 感覺可以解油膩😂店員建議 溫度25度就岩岩好😚一坐低店員就安排好肉類既串燒 每款兩串~唔洗再等我地落單再送黎 慳返啲時間☺️好細心👍🏻部機好得意架~擺左串燒落去就keep住轉~燒得均勻又方便😳🔥🔥🔥🔥🔥以下係我既推介🔥🔥🔥🔥🔥1. 牛舌粒- 唔好以為咁厚就佢好韌~佢係勁爽口又有牛味😍燒完加少少鹽真係perfect池2. 牛腩- 超重牛味~脂肪位都有少少唔好怕肥~一定要食埋!!成口充滿牛既油脂好似吞左成隻牛落肚咁😛好正3. 雞翼- 好細心既處理~係細細隻既單骨雞翼🤪食落好方便!!一定要燒到個皮脆身~再加少少鹽~好好食💓4. 雞卷- 如果有食過台灣夜市既雞腿卷~一定唔好錯過佢😚係同一樣野黎!!!燒到雞皮脆身再加調味粉~真係好似去左台灣咁😋5. 雞軟骨- 唔需要多介紹~~真係必嗌之一🤣6. 鯖魚- 絕對有驚喜😍燒到個皮卜卜脆~好似食緊出
串燒店食得多啦~自動串燒機真係第一次見😚

4. 雞卷

5. 雞軟骨
- 唔需要多介紹~~真係必嗌之一🤣

6. 鯖魚
- 絕對有驚喜😍燒到個皮卜卜脆~好似食緊出啲日本餐廳既鯖魚定食咁🤣

7. 翠玉瓜
8. 豆卜
- 兩樣食材都好新鮮~普通加鹽都好好食😚~尤其係個豆卜~燒到勁脆身好似炸魚皮咁~仲要好香好香豆味

另外都推仲燒雞蛋仔👍🏻好香蛋味
燒到外脆內軟岩岩好😚超級熱辣辣咁食都係第一次~

總括黎講~我一定會再幫襯🤣🤣
啲食材新鮮~價錢係任食但選料絕對唔hea