2008-09-07
今次係食佢o既lunch buffet, 其實都唔錯~$128/位有咁o既質素, 算係好好啦~雖然琴日去食係無生蠔~但係哩排咁多人食完蠔中毒, 收起都好應該~無蠔有青口bb, 同蝦~兩樣都幾新鮮~魚生好似有幾款~但係我無食, 有好多人夾丫~沙律就普普通通啦~d沙律菜都夠新鮮, 仲有好多煙三文魚~都好味~見到d人好心急夾左好多, 但見到waiter收碟時佢地都食唔哂~好waste呀~另外佢地自家製o既沙律就唔係咁好味~即煮湯粉,燒味同點心....幾樣都無食~因為我唔係好buy食buffet要食哩d o野~即煮意粉我覺得ok呀~我食左茄汁菠菜面, 我見到d意粉係新鮮架, 唔係一個個面餅買返黎煮果d~我好欣賞~但個茄汁就略咸~d燒牛排有d"奀"~但d羊就ok喇~連我平時唔食羊o既都食到, 而且仲覺得幾好味~其他熱食唔太多款, 而且都唔太吸引~無咩點食~甜品有好多選擇~而且食完再fill果d係新款~抵讚~味道ok~有黑白朱古力噴泉~但佢無咩生果款配~窩夫好有蛋香, 但唔夠脆~pancake...無食到, 因為無cream同chocolate 汁~唔吸引~serice..都ok~環境有d嘈~
其他熱食唔太多款, 而且都唔太吸引~無咩點食~
serice..都ok~環境有d嘈~