呢間真係開左好多年 記得當年都係數一數二有日式抹茶雪糕甜品食既地方事隔多年 見天氣熱熱地就決定睇下仲係咪保持住個水準之前經過呢度都會見到有小人龍 但今次同友人可以咁岩即入店內位置唔多 所以繁忙時間只有30分鐘用膳時間今次叫左厥餅紅豆抹茶mix牛奶雪糕 + 黃豆粉白玉焙茶mix抹茶雪糕雪糕質地好厚實 所以一個人食哂係會好飽雪糕味道好濃郁!抹茶好有甘甘地澀澀地既味道 唔係低質假抹茶味牛奶味又勁香 好突出而我個人就最愛焙茶味!佢係冇咁甜 食到焙茶個種少少燶燶地既苦澀味友人稱係大人口味呢間既雪糕我俾好高分配料方面就不過不失 叫做有d野咬下冇咁寡 不過我就覺得厥餅唔太推薦 因為佢個口感做得唔好 太淋 完全唔煙un 但黃豆粉係香既 略嫌落得太少總結 呢間仍然做到日式既味道
事隔多年 見天氣熱熱地就決定睇下仲係咪保持住個水準

之前經過呢度都會見到有小人龍 但今次同友人可以咁岩即入